EXTRAESCOLARS 16/17
CUINA
És molt important que els nens i nenes aprenguin a alimentar‐se bé (que vol dir bo, sa i variat), i que ho facin d’una manera lúdica i creativa. El taller pretén posar en contacte el món dels nens amb el de la cuina per tal d’estimular la seva curiositat, animar‐los a adquirir uns bons hàbits d’alimentació saludable i ensenyar‐los uns principis bàsics que elsserveixin tant per engrescar‐se a menjar d’una manera equilibrada i variada com per divertir‐se cuinant amb els pares o ells sols més endavant.

Activitat per a nens i nenes de 1r a 6è
Proveïdor: Xerrics


ANGLÈS P5
En els seus primers anys, els nens són capaços d’aprendre un segon idioma de manera natural i espontània, com una llengua materna.
Les nostres classes són dinàmiques, divertides i estimulants. Treballem amb jocs, cançons, teatre..

Dirigit a infants de P5
Proveïdor: Bristol


ANGLÈS Primària

A partir dels 6 o 7 anys, és quan el nen comença a escriure, és important que comencin amb els conceptes gramaticals de manera progressiva, per anar polint l’idioma.
L’objectiu és que facin una frase sòlida per a que en un futur aquets estudiants puguin obtenir un títol oficial.
Fem servir llibres molt dinàmics i prioritzem les activitats orals adaptades al seu nivell.
Aquest material convida als alumnes a treballar en equip, a desenvolupar la creativitat i sobre tot alimenten la seva motivació. En aquestes edats el nostre objectiu es contagiar la nostra passió pels idiomes als nostres alumnes.

Dirigit a infants de 1r a 6è.
Proveïdor: Bristol


IOGA I ARTERÀPIA
Els ajuda a descobrir de manera natural tot el que va apareixent de nou, tant de nivell físic com a nivell mental i els ensenya a canalitzar el seu torrent energètic. Equilibra la respiració i permet entrar en espais de relaxació. Treballem les postures amb jocs i fem lúdics els exercicis.

Dirigit a infants de P5 a 6è.
Proveïdor: Essència

INICIACIÓ ESPORTIVA
Els nens i nenes s’iniciaran a l’esport d’una manera molt lúdica i senzilla a través del joc ontreballaran diferents esports mensualment: bàsquet, futbol sala, patins, handbol, hoquei, tennis...Trimestralment es realitzaran diferents activitats esportives amb altres escoles de la zona.

Activitat per a nensi nenes de P3, P4, P5, 1r i 2n.
Proveïdor: Dacor (2 dies a la setmana)


ZUMBA KIDS

Als nens/es els encanta pujar la música,saltar, moure’si divertir‐se amb elsseus amics. Per què no deixar que es posin en forma mentre es diverteixen? Aquesta activitat compta amb música apropiada per la seva edat. Tot és qüestió de perdre la por a ballar i moure’sreforçant la idea que està bé ser tu mateix i ballar com si ningú et mires.
Zumba kidsfarà que els nens/es cremin energia, ballin, juguin a ritem de salsa, hip‐hop, regaetton...

Activitat per a nensi nenes de P4, P5 i Primària.
Proveïdor: Xerrics


FUTBOL SALA
La millor forma d’introduir‐se en l’esport del futbol és aquesta modalitat on el nens poden aprendre el seusfonamentstècnicsi tàctics. Classesimpartides per entrenadorstitulats.

Activitat dirigides a nensi nenes de P5 i Primària.
Proveïdor: Dacor (2 dies a la setmana)


CALAIX DE SASTRE
És un taller ampli on estoquen moltes activitats(contes, titelles, cançons, plàstica, jocs...) i té com a objectiu principal fomentar la imaginació i la creativitat delsinfants passant‐s’ho bé i divertint‐se.

Activitat per a nensi nenes de P3, P4 i P5
Proveïdor: Xerrics


ESCULTURA
Amb l'ús del fang com a eina principal, proposem als alumnes d'una manera teoricovisual que deixin fluir la seva imaginació, creant formesi volums.
És una manera molt didàctica d’expressar la seva creativitat.
Les activitats plàstiquesi manuals ajuden molt a desenvolupar imaginació i creativitat.
El taller el dividim en trestrimestres. En cada un d'ellstreballem un temari diferent ( animals, el mar...) .Així com temes puntuals( castanyada, Sant Jordi, nadals).
Cada final de trimestre i una vegada passades pel forn lesfigures, fem l'exposició. Igual al final del curs, on fem una exposició participativa amb els nens. Per tal que el pares puguin veure l'evolució dels treballs realitzats.

Activitat per a nensi nenes de P5 a 6è
Proveïdor: Ferran Levy

DIBUIX I PINTURA amb música
Dibuixem i pintem escoltant música clàssica, jazzi rock. Fem expressió lliure – deixant‐nos portar per les melodies ‐, creem obres a partir d’objectesreals, aprenem diferents estilsi tècniques dels grans pintors.
3r i 4r // Dibuixem i aprenem les proporcions. Pintem amb acrílicsi aprenem a barrejar colors.
5è i 6È // El mateix i a més a méstreballem llumsi ombresi els colors complementaris

Activitat per a nensi nenes de 3r a 6è
Proveïdor: Mònica Villahizán


TEATRE
El teatre és una magnífica Font per què les persones expressin lesseves aptituds, les seves inquietuds, lessevesidees o la seva forma de pensar. Les classes disposen de nombrosos exercicis de cos, veu i relaxació que ajuden de forma notable a complir els objectius de cada projecte. La improvisació i la imaginació tenen molta importància. Intentem potenciar la capacitat de transmetre amb paraulesi moviments a través de la diversió.

Activitat per a nensi nenes de 3r a 6è
Proveïdor: Espai Corisa


GIMNÀSTICA ESPORTIVA
Els nensi nenes desenvoluparan lesseves capacitatsfísic o‐psíquiques, mitjançant, el treball de les habilitats motrius bàsiquesi especifiques(tombarelles, verticals, rodes, etc...) elsentit del ritme, expressió, control del c os, equilibri, coordinació.

Activitat per a nensi nenes de P4, P5 i Primària
Proveïdor: Flora

BÀSQUET
Un dels esports col∙lectius per excel∙lència, amb la idea de formar equipstant de nens com de nenes.
Activitat per nensi nenes de Primària.
Proveïdor: Club Sant Feliu


TAEKWONDO INICIACIÓ
Activitat de taekwondo on no només estreballa la part física, sinó que a mes estreballa la part la disciplina mental i l’autocontrol.

Activitat per a nensi nenes de P5 i Primaria (fins al cinturó taronja)
Proveïdor: Taekwondo Sant Just