QUI SOM?

MEMBRES DE LA JUNTA
La composició de la junta de l’AMPA pel curs 2016-2017 és:
Presidenta: Patrícia C.
Vicepresidenta: Esther S.
Secretària: Desi M.
Tresorera: Gemma R.
Vocals: Xavier A., Dioni G., i Jordi B.

I tots els representants de les comissions que conjuntament treballem de manera desinteressada i gratuïta.

Podeu contactar amb nosaltres a través del correu info@ampamartipol.net , mitjançant la bústia de l’AMPA, situada al costat del despatx de l’AMPA, o via formulari del blog.

Els nostres objectius són: 

Contribuir, en col·laboració amb l'escola, a l'educació dels infants del centre i organitzar serveis per a les famílies.


Aquest curs seguirem treballant en les següents àrees:

• Activitats Extraescolars i d'Esport
• Servei de Menjador i Acollida
• Socialització de llibres
• Venda de material (gorres, mocadors i samarretes S.O.S)
• Festes i Solidaritat
• Colla Gegantera
• Comunicació i Blog de l’AMPA


L’AMPA s’organitza en les següents Comissions:

Comissió de Menjador: 
Els objectius són ajudar la tresoreria en la gestió del servei, millorar la qualitat dels menús, i facilitar canals de comunicació amb les famílies que fan ús d'aquest servei.

Comissió Material i Pla de reutilització: 
El pla de reutilització de llibres suposa un estalvi important per les famílies en la compra de llibres de text. Permet un consum més racional dels llibres i un ús més sostenible des del punt de vista ambiental, Som Escola Verda!. Transmet als alumnes valors com l’ús responsable, la conservació de bens comuns, la cooperació i el saber compartir.

NOVA  Comissió Casal d'Estiu: 
S'encarrega d'organitzar el CASAL D'ESTIU. El casal pretén que els nens gaudeixin durant el mes de Juliol d'activitats lúdiques i educatives. 
Contacte: casalestiu@ampamartipol.net

Comissió d'Activitats Extraescolars: 
S'encarrega de programar activitats per als infants a partir de 16:30 hores, d'acord amb l'equip directiu i docent del centre, aquestes activitats són: Ball Modern, Taekwondo, Fútbol Sala, Bàsquet, Anglès, Gimnàstica esportiva i Tennis.
Contacte: extraescolars@ampamartipol.net

Comissió de Festes i Solidaritat: 
Col·labora amb l'escola en la celebració del calendari festiu tradicional: Castanyada, Nadal i Festa Final de curs. També s'ocupa de la venda de loteria de Nadal i de la recollida de Taps amb finalitats solidàries.


Colla Gegantera: 
Els nostres Gegants són la Martina i en Pol. Organitzem sortides durant l’any com, les Festes de Santa Eulàlia i també sortim a les festes de la nostra Ciutat. Com més siguem més riurem!.
Contacte: gegants@ampamartipol.net

Comissió d'Administració-Tresoreria

Sʼencarrega de portar la comptabilitat, gestionar el pressupostos, realitzar el cobrament de les quotes de socis i altres cobraments diversos i els corresponent seguiment. Contacte: administracio@ampamartipol.net

Comissió Comunicació
S'encarrega de mantenir el contingut i gestionar els serveis del Blog de l'AMPA. També coordina la comunicació mitjançant el correu electrònic entre les famílies, les diferents comissions, la Direcció de l’Escola i la Junta.

Si voleu apuntar-vos a l'AMPA, heu d'omplir la sol.licitud, i entregar-la a l'escola o dipositar-la a la bústia de l'AMPA.