dilluns, 27 de març de 2017

PROJECTE: "MILLORANT LA NOSTRA ESCOLA"

El treball de les AMPA’s i en especial la nostra, es caracteritza pel treball en la millora constant de l’escola, treballant diversos projectes sempre orientats als nostres fills i filles i al seu benestar dins de l’escola. Sovint aquesta feina queda amaga darrera inciatives i passa desapercebuda per moltes famílies.

Entre aquests projectes, l’AMPA treballa des de fa ja temps en col.laboració amb l’escola en un projecte molt important i fonamental pel futur del nostre centre: "MILLORANT LA NOSTRA ESCOLA", demanant a l'Ajuntament el seu suport per què es pugui portar a terme.

Volem fer palesa aquesta iniciativa i tot l’esforç, temps, dedicació i professionalitat en que s’està treballant.

El per què d’aquest projecte es centre en millores que són de necessitat, millores per la seguretat, per un òptim aprofitament dels espais, de comunicació amb les famílies, millores per solventar tots els incidents relacionats amb la pluja, millores en l’enllumenat, el manteniment del sorral, etc.

Sense anar més lluny, les fortes pluges de la nit de divendres a dissabte passat, van causar un seguit de desperfectes als patis i a l’interior de l’escola. 

Justament demà, es tractarà aquest temes i d’altres per tal de prevenir situacions com la d’aquest cap de setmana.

Concretament, es demana amb caràcter urgent que es facin les obres necessàries per garantir el correcte funcionament del centre resolent els problemes d’estanqueïtat, construïnt un correcte sistema de drenatge dels tres patis, revisant l’afectació dels pollancres al drenatge i reparant les zones de la coberta que tenen degoters.


Conèixer la importància de projectes d'aquest tipus entre l’escola i les famílies, estem convençuts que permet aconseguir més coherència en l’eix educatiu i pedagògic de l'escola i contribueix alhora a la millora de la qualitat del dia a dia dels nens i nenes, mestres i famílies.

AMPA
Escola Miquel Martí i Pol