dilluns, 14 de novembre de 2016

ET BUSQUEM A TÚ! PARES I MARES DONANTS DE GANES I GENEROSITAT PER LES DIFERENTS COMISSIONS DE L'AMPA


Necessitem la incorporación de nous pares i mares a les diferents comissions de l'AMPA.


Pares i mares amb ganes de involucrar-se i aportar el seu granet de sorra en la seva mesura i disponibilitat. 

Ens trobem en un any peculiar, ja que diferents comissions quedaran coixes l'any vinent per necessitat de relleu i perquè són famílies que els seus fills ja estan acabant primària.  

Us animem a que us poseu en contacte amb les comissions que més us puguin interessar, si no ho teniu clar us avancem que la Comissió de Menjador i de Material necessiten noves incorporacions de manera més urgent.


++  Més informació de les comissions:

Comissió de Menjador: 
Els objectius són ajudar la tresoreria en la gestió del servei, millorar la qualitat dels menús, i facilitar canals de comunicació amb les famílies que fan ús d'aquest servei.

Comissió Material i Pla de reutilització: 
El pla de reutilització de llibres suposa un estalvi important per les famílies en la compra de llibres de text. Permet un consum més racional dels llibres i un ús més sostenible des del punt de vista ambiental, Som Escola Verda!. Transmet als alumnes valors com l’ús responsable, la conservació de bens comuns, la cooperació i el saber compartir.

NOVA  Comissió Casal d'Estiu: 
S'encarrega d'organitzar el CASAL D'ESTIU. El casal pretén que els nens gaudeixin durant el mes de Juliol d'activitats lúdiques i educatives. 
Contacte: casalestiu@ampamartipol.net

Comissió d'Activitats Extraescolars: 
S'encarrega de programar activitats per als infants a partir de 16:30 hores, d'acord amb l'equip directiu i docent del centre, aquestes activitats són: Ball Modern, Taekwondo, Fútbol Sala, Bàsquet, Anglès, Gimnàstica esportiva i Tennis.
Contacte: extraescolars@ampamartipol.net

Comissió de Festes i Solidaritat: 
Col·labora amb l'escola en la celebració del calendari festiu tradicional: Castanyada, Nadal i Festa Final de curs. També s'ocupa de la venda de loteria de Nadal i de la recollida de Taps amb finalitats solidàries.


Colla Gegantera: 
Els nostres Gegants són la Martina i en Pol. Organitzem sortides durant l’any com, les Festes de Santa Eulàlia i també sortim a les festes de la nostra Ciutat. Com més siguem més riurem!.
Contacte: gegants@ampamartipol.net

Comissió d'Administració-Tresoreria

Sʼencarrega de portar la comptabilitat, gestionar el pressupostos, realitzar el cobrament de les quotes de socis i altres cobraments diversos i els corresponent seguiment. Contacte: administracio@ampamartipol.net

Comissió Comunicació
S'encarrega de mantenir el contingut i gestionar els serveis del Blog de l'AMPA. També coordina la comunicació mitjançant el correu electrònic entre les famílies, les diferents comissions, la Direcció de l’Escola i la Junta.