dilluns, 22 de febrer de 2016

CARTA A LES FAMÍLIES DE LA PLATAFORMA SANT FELIU ES MOU

Benvolgut pares i mares,

Des de la plataforma Sant Feliu es mou ens posem en contacte amb tu doncs com bé saps, a finals de l’any passat ens vam assabentar que hi havia la possibilitat que es tanquessin diverses línies de P3 a les escoles públiques de la ciutat i des de llavors treballem per evitar-ho. Amb l’esforç i la col·laboració de tota la comunitat educativa, ja hem aconseguit que només es posi en risc una línia al CEIP Miquel Martí i Pol. Però no ens hem d’aturar, hem d’evitar el tancament d’aquesta línia previ al període de preinscripcions, ho podem aconseguir amb el teu recolzament.
Els punts de defensa prioritaris de la plataforma són:
  •           Inici del període de preinscripcions amb totes les línies disponibles, inclosa la segona del CEIP Miquel Martí i Pol per assegurar la llibertat d’elecció a tota la ciutadania.
  •           Establir els mateixos criteris per a tota la comarca. Esparreguera ha aconseguit que els hi mantinguin totes les línies disponibles amb una ràtio de 22 nens per aula.
  •           Dos terços de les línies de P3 del Bon Salvador s’ompliran amb nens de fora de la ciutat. Per tant, de la mateixa manera que no es compten els nens censats a les poblacions properes i que poden assistir a escoles de Sant Feliu, tampoc s’hauria de comptar una línia del Bon Salvador. D’aquesta manera, la línia que volen restar per falta de naixements ja quedaria eliminada.

També t’informem de les accions reivindicatives i de participació ciutadana ara ens queda poc temps i cal la teva participació:

DIUMENGE 21 DE FEBRER  a les 11:00 a la pl. De la Vila tallers infantils, tabalada i cercavila amb les colles de Sant Feliu cap a la delegació territorial pels carrers de Sant Feliu.

DIUMENGE 28 DE FEBRER  a les 11:30 a la pl Sant Jaume de Barcelona.
Restem a la teva disposició.
Moltes gràcies.

Sant Feliu es mou
15 de febrer del 2016