dimecres, 16 de desembre de 2015

ENS VEIEM AL CINEMA!! DOCUMENTAL "EL RETO DE EVA" S'ESTRENA EN CINEMES GIRONA DE BARCELONA EL PROPER 18 DE DESEMBRE A LES 20:30H

Com bé sabeu, des de l'AMPA i l'escola es porta temps col.laborant en la campanya solidària de Recollida de Taps pel Nacho. En Nacho és un nen que pateix la malaltia de Dent, una malaltia genètica lligada al cromosoma X molt rara, existeixen únicament 14 casos a Espanya, i ell és l'únic a Catalunya.

Amb la recollida de taps, posem tots el nostre granet de sorra per ajudar a impulsar la investigació d'aquesta malaltia. Entreguem els taps a la fundació ASDENT qui canvia taps per diners.

El documental "El Repte d'Eva " s'estrena a Cinemes Girona de Barcelona el proper 18 de desembre a les 20:30h. Reflecteix la lluita de l'Eva Giménez, mare de Nacho, per  aconseguir l'ajut econòmic que li falta per arribar a la quantitat a la qual la Fundació Asdent -que ella mateixa va fundar- es va comprometre via conveni amb els hospitals Vall d'Hebron i Verge de la Candelaria de Tenerife, per què comencin a investigar una possible cura. Aquest és el seu repte.

Si encara no ho heu vist , o voleu veure-ho de nou en aquest enllaç podràs adquirir les entrades. Estaran 3 dies a la Cartellera!!

Feu difusió i compartiu aquest missatge amb els vostres contactes!! 
Ajudareu a arribar a més gent !!

TRAILER: #todopornacho #elretodeeva #asdent