dijous, 17 de desembre de 2015

CONCERT D'HIVERN 2015RECORDEU!

 * Pel que fa als cotxets dels nadons. Habilitarem el passadís del costat del gimnàs per a que es puguin deixar i haureu de tenir el nen/a als braços.

* Hi haurà un pare que farà la filmació en vídeo del concert  i després el penjarem a la pàgina web.  És per aquest motiu que no està permès filmar durant el concert per no molestar a l’entorn.

* Us preguem que si voleu fer fotos no us aixequeu, per no molestar a les persones que estan darrere vostre, i les feu quan els nens/es encara no han començat la cançó per evitar que es distreguin.

Esperem que entengueu que, si respectem les normes, el concert es podrà gaudir molt més i podrem donar un bon referent  als alumnes els quals restaran en un ambient  més tranquil i més segur per a tothom. 


Per entrar a l’escola el dia del concert es farà per la porta de reixes que hi ha al mig del carrer, la qual accedeix al gimnàs directament.  Quan s’acabi el concert tots els alumnes tornaran a les aules i vosaltres els podreu recollir a les 16’30h. aproximadament com feu habitualment.