dilluns, 20 d’abril de 2015

BASES 1ER CONCURS DE FOTOGRAFIA DE SANT JORDI DE L’AMPA MIQUEL MARTI I POL

1. Només entraran a concurs les fotografies penjades a Instagram del dia 23 al dia 26 d’abril a les 23.59h, dates d’inici i de finalització del concurs respectivament.


2. El 23 d’abril començarà el període de votacions també, fins el 26 d’abril (a les 23.59h, dates d’inici i de finalització del concurs respectivament). Per votar heu de fer un “Me gusta” a les fotos que més us agradin.

3. Només entraran a concurs les fotografies pertanyents a perfils que siguin seguidors de l'instagram de l’AMPA Miquel Martí i Pol

4. Cada concursant pot participar amb 1 única fotografia, sempre i quan aquesta compleixin les característiques exigides per la temàtica i porti els hashtags indicats (#momentsStJordi #infantil o #adult).

5. Les fotos penjades poden utilitzar qualsevol dels filtres d’Instagram, ser en color o en blanc i negre.

6. Els guanyadors els decidirà un jurat popular, és a dir les fotografies que obtinguin més “Me Gusta”. S’escolliran 2 guanyadors, un per cada categoría: categoría Infantil i categoría Adult.

7. L’organització del concurs farà públic el nom d’usuari d’Instagram de cada guanyador i els demanarà que contactin amb l’AMPA per entregar-li el premi.

8. Si passats 10 dies naturals després de la publicació del nom del guanyador, aquest no ha reclamat el seu premi, aquest serà declarat desert i l’organització farà donació dels llibres a la Biblioteca de l’escola.

8. Els participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades en el concurs a l’AMPA, que les pot utilitzar per a difondre-les al seu blog.

Ha de ser una activitat divertida i engrescadora, tot i així hi ha punts més rigorosos que cal redactar i tenir en compte:

9. Els participants declaren sota la seva responsabilitat ser responsables directes dels danys i perjudicis que es puguin derivar per reclamacions de tercers autors/es per plagi, i exoneren a l’AMPA de qualsevol reclamació o indemnització en aquest sentit.

10. L’AMPA queda exclosa de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de qualsevol naturalesa, que es puguin produir (malgrat les mesures de seguretat adoptades) degut a la utilització indeguda de les imatges per part d’altres usuaris o terceres persones.

11. l’AMPA es reserva el dret de desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri. 

12. L’AMPA es reserva el dret de rebutjar o excloure de la participació del concurs qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits a les bases de participació o que contradigui les normes o finalitat del concurs.

13. Participar al concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases i també l’acceptació de la normativa d’ús d’Instagram.

Us animem a tots a participar, pares, mares, fills, filles, germans, mestres, monitors, Direcció…!!

** Els que no coneixeu Instagram, no patiu! Demà us ho expliquem en el blog.