dimecres, 15 d’abril de 2015

1er CONCURS DE FOTOGRAFIA DE #SantJordi DE L’AMPA MIQUEL MARTÍ I POL

CONCURS INSTAGRAM

 1. Per participar al concurs heu de fer una fotografia d’un #momentStJordi. És a dir, una imatge que capti un moment que per vosaltres sigui especial de la Diada de Sant Jordi. Plantejem el concurs en dues categories: Infantil i Adult. Animeu als vostres fills a que fotografiin també moments especials de la Diada.

2. La inscripció és gratuïta. 

3. Es limita a 1 única fotografia per participant.

3. Un cop feta la fotografia, postegeu-la a Instagram amb els hashtags #momentsStJordi,  #infantil (per participants de la categoria infantil)#momentsStJordi, #adult (per participants de la categoria adult).

4. No oblideu fer-vos seguidors del perfil de l’Ampa Miquel Martí i Pol a Instagram per poder participar al concurs. Si no teniu Instagram, podeu instal·lar-lo fàcilment i votar des de'l telèfon mòbil, (el trobareu fàcilment tant a APPStore com a Play Store).

5. Poden participar pares, mares, germans, alumnes, exalumnes i personal de l’escola.

6. Un cop acabat el concurs, per jurat popular es decidiran les fotografies guanyadores.

7. El nom i imatge dels guanyadors/es es faran públics al Blog de l’AMPA.

8. El concurs començarà el 23 d'abril i estarà obert per penjar fotos i votar les que més us agradin, fins el 26 d’abril.

9. Hi haurà Premi pels guanyadors, un llibre que l'Ampa us regalarà, un per cada categoria.


Estigueu atents a les bases del concurs, les publicarem la setmana que ve al blog! Animeu-vos i prepareu-vos per participar!!!