dimarts, 7 d’octubre de 2014

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE SOCIS DE L'AMPA

Benvolguts/des socis/sòcies de l'AMPA del Ceip Miquel Martí i Pol
Sabem que us agrada estar informats, i per això aprofitarem aquesta trobada per què conegueu tot el que s'ha fet en el curs anterior, quines iniciatives s'han dut a terme per aconseguir recursos, de quina manera s’han invertit en benefici dels nostres fills i quins són els objectius pel curs que tot just acabem de començar.
Som moltes les persones que treballem tot l’any de manera voluntària, doncs des de l’Ampa es gestiona el servei de menjador i monitoratge, les activitats extraescolars, les festivitats, el reciclatge de llibres, la gestió de materials, la gestió d’algunes subvencions, i moltes altres qüestions. En aquests moments algunes de les comissions de l’AMPA necessitem de la vostra col.laboració per a desenvolupar  algunes d’aquestes activitats per als nens i nenes de la nostra escola.
Per tot això, us convoquem a l'Assemblea General Ordinària que tindrà lloc al menjador de l'escola el proper dia 23 d'octubre a les 16:45 hores, amb aquest ordre del dia:
- Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior
- Activitats desenvolupades per les comissions durant el curs 2013-14
- Memòria
- Proposta d'activitats pel curs 2014-2015
- Pressupost
- Precs i preguntes
Us animem a venir per què ens feu arribar els vostres neguits, les vostres necessitats i les vostres idees. Perquè l’escola som tots.
Hi haurà servei d'acollida gratuït a partir de l'inici de l'assemblea i fins que aquesta acabi, hora final prevista les 18h. Recordem que el servei d'acollida és només per alumnes de l'escola.
Gràcies d’avançat per la vostra col.laboració.
LA JUNTA