dimecres, 4 de juny de 2014

NOVETATS EN EL NOSTRE BLOG

Noves seccions del nostre blog:

ENLLAÇOS:  on podeu trobar enllaços a documents d'interès de l'escola, com la sol·licitud d'alta de soci, dossier de menjador i extraescolars, inscripció al casal d'estiu, etc.  
També hi trobareu enllaços a altres blogs i webs dins del món educatiu i lúdic.

CARNESTOLTES: espai on podreu veure i conèixer la participació de les famílies de l'escola en els Carnestoltes de la ciutat.  
Aquest espai està en construcció.


Comentaris en el blog:  s'obre la possibilitat de fer comentaris de les notícies publicades en el nostre blog des de qualsevol adreça de correu, no cal que sigui de gmail com fins ara.  

Us agraïm la vostra participació en aquest blog, però també us demanem que sigueu curosos en els vostres comentaris i respecteu les normes d'ús.

Normes d'ús:

Agraïm i us animem a escriure les vostres opinions, però per favor, penseu primer el que voleu expressar abans d'escriure.

Sigueu respectuosos en els vostres comentaris, i vigileu amb les dobles interpretacions.

Totes les comissions de l'escola treballem de manera altruista i voluntària pel bé de tots els nens i nenes de l'escola i només per això ja ens mereixem primer de tot, respecte.

L'Ampa es reserva el dret d'esborrar els comentaris que no compleixin aquestes normes. 


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola simplemente es agradecer el regalo del pendrive que le ha hecho mucha ilusión a mi hijo, y que ha quedado chulisima

Jose y Jorge del Moral