dimecres, 24 d’abril de 2013

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA

Benvolguts/des socis/sòcies de l'AMPA del Ceip Miquel Martí i Pol

S'acosta el final del curs i  és el moment de trobar-nos per a fer balanç de les activitats realitzades per l'AMPA i plantejar-ne de noves de cara al curs següent.

Sabem que us agrada estar informats i per això aprofitarem aquesta trobada per  fer-vos un resum de tot allò que al llarg d’aquests mesos s’ha anat fent, de quines iniciatives s’han dut  a terme per a aconseguir recursos i de quina manera s’han invertit en benefici dels nostres fills.

Som moltes les persones que treballem tot l’any de manera voluntària, doncs des de l’Ampa es gestiona el servei de menjador i monitoratge, les activitats extraescolars, les festivitats, el reciclatge de llibres, la gestió de materials, la gestió d’algunes subvencions, i moltes altres qüestions. En aquests moments algunes de les comissions de l’AMPA necessitem de la vostra col.laboració per a desenvolupar  algunes d’aquestes activitats per als nens i nenes de la nostra escola.

Per tot això, us convoquem a l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària que tindrà lloc al menjador de l'escola el proper dia 14 de maig a les 20 hores, amb aquest ordre del dia:

- Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior
- Activitats desenvolupades per les comissions durant el curs 2012-2013
- Memòria econòmica
- Proposta d'activitats pel curs 2013-2014
- Pressupost
- Precs i preguntes

Us animem a venir per què ens feu arribar els vostres neguits, les vostres necessitats i les vostres idees. Perquè l’escola som tots.

Gràcies d’avançat per la vostra col.laboració.
LA JUNTA