divendres, 18 de novembre de 2011

RENOVACIÓ JUNTA DE L'AMPA

Benvolguts/des socis i sòcies de l'AMPA,

Al final del curs passat, en l'Assemblea General, es va renovar parcialment la Junta de l'AMPA. Donem la benvinguda al nou president i a les noves vocals, i aprofitem per donar les gràcies a les persones que han deixat el seu càrrec per la seva implicació i dedicació durant aquests anys.

Les persones que formen part de la Junta són Pedro Duque com a president, Sònia Torres com a secretària, Ma José García com a representant de la Tresoreria i Cristina Martín, Francisco Viso, Patricia Carretero, Silvia Plaza, Wendy Michel com a vocals.

La Junta de l'AMPA es reuneix una vegada al mes amb els portaveus de cada comissió per parlar de la feina que aquestes fan i d'altres temes d'escola. Aprofitem aquesta ocasió per convidar a aquestes reunions als delegats i delegades de les classes, i a qualsevol pare o mare que vulgui venir a escoltar o aportar alguna idea.

La propera reunió de la Junta es farà el 15 de desembre a les 20h a la sala de l'AMPA de l'escola.

Les actes de les reunions es publicaran al blog en la pestanya de "DOCUMENTS", també podeu consultar les actes de les reunions que s'han fet fins ara en els següents enllaços:

Reunió dia 10 d'Octubre 2011
Reunió dia 8 de Novembre 2011