dimecres, 18 de maig de 2011

RECORD DEL CURS 2010-11

Benvolgudes famílies,

La comissió de festes de l'AMPA ha preparat una fotografia de cada grup-classe, en podeu veure una mostra i encarregar-les fins al dia 27 de Maig al despatx de l'AMPA. El preu de la foto record és de 5€.

Sobre el com i el per què de fer aquestes fotografies, l’AMPA vol expressar que som una entitat "SENSE ANIM DE LUCRE", i que aquesta activitat que us oferim s'ha realitzat amb l'ajuda de pares i mares, que desinteressadament han ofert el seu temps amb l'idea que els nostres fills els quedi un record d'aquest curs escolar.
Els guanys, si n’hi ha, es destinaran íntegrament per a equipament de l’escola i per a l’organització de la festa de fi de curs, de la qual gaudiran tots els nostres fills.


Si la fotografia s’hagués ofert a un fotògraf extern, com fan altres escoles, el preu seria més alt i l’escola (i per tant els nostres fills) no hauria gaudit dels beneficis de l’activitat.


Tot i així, si qualsevol pare o mare no està d'acord amb aquesta iniciativa, preguem que ho comuniqui a l’AMPA, via email o nota a la bústia i mirarem de trobar una solució.


Gràcies a tots / totes
Comissió de festes (AMPA)