dimarts, 21 de setembre de 2010

NOU DOSSIER DE MENJADOR

Benvolgudes famílies,

Ja teniu a la vostra disposició el dossier de menjador per aquest curs 2010-2011. En el dossier hi trobareu tota la informació sobre els horaris, organització, empreses, comunicació amb les famílies, preus, etc...

Recordar-vos que per qualsevol consulta podeu trucar al mòbil de Xerrics (Telf. 679714985) de 9h a 10:30h i de 12h a 15h.

Alguns punts que han canviat respecte el curs anterior i que ens ajuden a un bon funcionament del servei:

1. el menú de dieta (astringent o laxant) es demanarà en funció de necessitats puntuals i caldrà comunicar-ho a Xerrics el mateix dia a través de la bústia o per telèfon de 9h a 10h.

2. els alumnes que per motiu mèdics hagin de sortir de l'escola en horari de migdia podran tornar a dinar sempre que es respectin els horaris de menjador.

3. els alumnes fixos que per qualsevol motiu, o de manera puntual, no es quedin a dinar s'haurà de comunicar Xerrics a través de la bústia o per telèfon abans de les 10h. També s'haurà de comunicar al mestre en l'agenda escolar per tal que entregui el nen/a a la sortida del migdia.

4. els alumnes esporàdics hauran de dipositar a la bústia de Xerrics un tiquet cada dia que vulguin fer ús del servei. Recordem que s'ha d'introduir el tiquet abans de les 9:30h del mateix dia. També és possible dipositar els tiquets a l'inici de la setmana pels nens/es que habitualment es queden els mateixos dies durant la setmana.


5. És importantíssim que les famílies que fan ús del servei d'acollida recullin puntualment als seus fills. La responsabilitat dels monitors vers els infants finalitza a les 18h. Si per alguna raó molt excepcional preveieu algun retard us preguem que truqueu al mòbil de Xerrics.

Dossier de menjador curs 2010-2011

Dades de contacte:

Telèfon de Xerrics (empresa de monitoratge) : 679714985

Email Comissió de menjador: e.hf@orange.es (Esther)