dimecres, 24 de març de 2010

ELS POLLS DELS NOSTRES FILLS

El tema dels polls pot esdevenir un bon problema quan no es fa un tractament adequat. Tots en algun moment hem hagut de lluitar-hi i sabem el que costa de solucionar. Per aquest motiu des de l'Ampa i des de l'Escola creiem interessant oferir-vos la màxima informació:

Podeu consultar l'article "Els Polls dels nostres fills" escrit per la Marta de Bolós, farmacèutica i mama de l'escola.

També podeu veure el programa QueQuiCom de TV3 del mes de febrer de 2009 "Maleïts Polls!!!".

Després de les vacances de Setmana Santa, la Marta de Bolós farà una xerrada sobre el polls a l'escola. En el moment que sapiguem el dia i la hora us ho comunicarem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt be, us felicito.

Espero que recordeu que l'AMPA, està per defensar els interessos dels nens i no els de l'escola.

Una familia preocupada.

ampa ha dit...

Benvolguda família,

Agraïm i us animem a escriure les vostres opinions, però per favor, penseu primer el que voleu expresar abans d'escriure.
Sigueu respectuosos en els vostres comentaris, i vigileu amb les dobles interpretacions.
Totes les comissions de l'escola treballem de manera altruista i voluntària pel bé de tots els nens i nenes de l'escola i només per això ja ens mereixem primer de tot, respecte.
Us recordem també que per poder atendre millor les vostres inquietuts o queixes és imprescindible que ens indiqueu el motiu de les mateixes i que disposeu de les adreces de contacte indicades en aquest mateix blog, apart. "CONTACTA AMB NOSALTRES"

Cordialment,
Comissió Web.

Oriol H ha dit...

Perdoneu, no entenc el comentari aquest de defensar els interessos dels nens, no els de l'escola. Jo penso que l'escola és la suma de: alumnes, mestres, pares i mares i personal no docent (administració, conserges...)Com passa en tots els grups de persones, els interessos d'uns poden no coincidir amb els d'uns altres. L'AMPA treballa en molts àmbits complementaris als dels mestres i a vegades hi pot haver disparitat d'opinions però no dubteu que tots pensen sempre en els interessos de l'escola com a col·lectiu.

Qui pensa en l'AMPA com a contrapoder dels mestres o creu que els mestres han de fer baricada comuna davant dels pares té una concepció sesgada de l'escola: tots remem en el mateix vaixell. Hi pot haver algú que discrepi del rumb que s'ha de prendre, però enfrontar-se amb la tripulació no farà que els passatgers (els alumnes) tinguin un millor viatge.

I a tot això, no sé a sant de què ve aquest comentari si estem parlant de polls...